Tessa


 

“Det vildeste der er sket i dansk rap i 10 år"

Sådan lyder ordene fra Orige-E (Suspekt) om det nye urban-stjerneskud Tessa, der på rekordtid har taget hele danmark med storm.

I juni 2019 lagde den unge rapper et par freestyle-videoer på Instagram, som resulterede i meltdown for hele den danske musikbranche. Orgie-E fra suspekt sammenligner hende med en ung Gilli, mens Soundvenue roser hende til skyerne i hiphop-podcasten Standard. Siden dengang, er Tessa er rullet tungt ind på airplay listerne, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki. Det markerede hun senest i foråret 2021, hvor hun annoncerede en koncert i K.B. Hallen, der blev udsolgt på kun 24 timer.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenester og +180.000 følgere på Instagram. Kort fortalt: Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.