Die Herren

U2-UpTour

Siden 1991 har DIE HERREN: bevæget, rystet, påvirket, flyttet, mærket og opløftet det danske koncertpubli- kum med deres fantastiske versioner af U2s ́ storslået musik. 1700 koncerter gennem tiden fornægter sig ikke! I december 2014 starter DIE HERREN atter en opstigning - U2-UpTour.

U2-UpTour er en koncertrække for koncertelskere - en opstigning mod den ultimative koncert.

Die Herrens koncertfilosofi lyder: Koncerter må aldrig blive ligegyldige, intetsigende, upersonlige, amatøragtige, humorforladte og uforbered- te. Koncerter er til for publikum - ikke for orkestret. Die Herren er - Enten eller! Enten stiler man mod toppen - eller også lader man være! Enhver DIE HERREN-koncert skal have det formål, at være den bedste koncert DIE HERREN nogensinde har spillet. DIE HERREN er altid klar til at gøre den forskel, der gør, at publikum ikke går forgæves. DIE HERREN skal til enhver tid være bedre end fjernsynet!

DIE HERREN inviterer til en mindeværdig tour - UpTour - gennem U2s ́ musikalske univers med nogle af de bedste sange i verden. U2s ́ sangkatalog er stort - og DIE HERREN vælger de bedste - helt tilbage fra de gamle sange i 80e ́ rne op til de helt nye fra idag!

Vi tager hele touren rundt!. Det er live, at U2s ́ musik fungerer allerbedst! Også selv om man måske ikke direkte er til U2, så vil man faktisk opleve at DIE HERRENS evne til at formidle musikken med nerve, intensitet og autensitet er ud over det almindelige. Sangene fornægter sig ikke, og live giver DIE HERREN dem et nyt liv på deres egen underfundige og nærværende måde.

Oplever man selv U2, er det oftest sammen med mere end 40.000 mennesker. U2 kan ikke mere, grun- det deres størrelse, levere den intime og tætte oplevelse. Ønsker man at komme tæt på U2s ́ musik og føle, at man fysisk er en del af den - er DIE HERREN et effektivt alternativ.

Her føler man, at man får musikken ind under huden - man oplever at være tæt på bandet.DIE HERREN holder meget af, at være tæt på publikum - komme i nærkontakt med dem - så de også får DEM under huden! Den bedste koncert er, hvor band og publikum smelter sammen til een svingende enhed.
DIE HERREN forventer Total UpTour - U2-UpTour!