Cruise


 

Danmarks fedeste liveband

Med snart 16 år på bagen er Cruise et af de mest rutinerede show/coverbands i Danmark. Bandet har efterhånden underholdt i hver en krog af kongeriget, fra nord til syd.

Bandets succes beror dels på et repertoire der spænder over pop, funk, disco og rock, med numre som alle kan synge med på, og dels på et show og en varme der kommer fra hjertet af alle otte musikere.

Cruise spiller cover musik til mindste detalje, krydret med deres egen livlige måde at fremføre det på, hvilket gør bandet til et de mest benyttede coverbands i Danmark. Her er noget at lytte til og noget at se på. Spilleglæde og entusiasme stråler ud af de otte musikere, der gang på gang høster fornem kritik for deres live optræden.

At skabe stemning og give publikum en festlig oplevelse er kodeordet, når forsanger René gør sig ud for Tom Jones, Robbie Williams, etc. Bandets blæsergruppe er med til at understrege alle de nuancer musikken indeholder, når de spiller numre som f.eks. Celebration, All Night Long, Regndans og Call Me Al. Cruise spiller hits fra de sidste 4 årtier, med hovedvægten på 80’erne og frem til i går.

Cruise har en lang liste af referencer, ring til vores kontakt person under "kontakt" og hør mere om hvem, hvad og hvor vi har spillet....

Cruise spiller blandet kopi musik til mindste detalje, krydret med deres egen livlige måde at fremføre det på.

Cruise kopierer blandt andre følgende kunstnere:

Danse Orkestret, Kasper Winding, Paul Simon, Kool and the Gang, Gavin Degraw, Thomas Helmig, Tom Jones, TV2, oma.

CRUISE er:

René J. Jensen: Vocal og guitar
Jesper Bove: Guitar og kor
Brian Jensen: Trommer
Fredrik Mellquist: Keyboard og kor
Andreas Engberg: Bass
Jonas Weber Egholm: Trompet & Kor
Anders Stigsgaard: Trombone & Kor
Jesper Falsted Karlsen: Sax, Fløjte & Kor