Branco


 

”Ingen lyder større en Branco”.

  • Danmarks største rapper
  • Mere end 600 millioner streams
  • Prisvindende artist

”Ingen lyder større en Branco”. Sådan lyder det fra både anmeldere og fans siden Branco den 1. januar 2021 udgav albummet BABA BUSINESS 2, der sidenhen indtog hele toppen af Spotify-charten.
Branco rundede 2020 af som den store vinder ved DMA med hele 3 statuetter og samlet set har Branco nået en imponerende milepæl i sin karriere med over 100 mio. streams og tre dobbelt- og platincertificerede albums.

I starten af februar fik Branco besøg af Lukas Graham, der gæstede singlen “No Evil” på Deluxe-udgaven af BABA BUSINESS 2. Branco har efterhånden bevist, at han kan levere lyrisk tyngde og solide produktioner.

Med seneste single “Broke” slår Branco et satirisk kontraslag til rygterne om, at han skulle være “Broke” og fortæller i stedet historien om en fokuseret kunstner, der stadig har meget på hjerte.

Hvis du står og mangler en rapper til at starte festen til dit erhvervsarrangement, så book Branco og lad ham stå for underholdningen, når du og kollegaerne skal fejre sommerfest eller julefrokost næste gang. Med Danmarks største rapper som midtpunkt kan vi hos All Things Live garantere en aften, I sent vil glemme.